FAQ

Răzvan Idicel este un magazin online în care găsești produsele fabricate de noi și alte produse, de la alți artizani români. Fabrica noastră se afla la Idicel Pădure, jud Mureș. Aici, gospodine din sat, în frunte cu tanti Veronica, prepară în fiecare zi la ceaun pe foc de lemne produsele noastre, după rețete tradiționale: dulceața, zacusca, salata de vinete la grătar și salata de ardei capia.

Laboratorul de ciocolată, unde ciocolatierul nostru prepară crema de alune de pădure și tabletele de ciocolată, se află la Reghin, jud Mureș.

Deși rețetele noastre sunt tradiționale, cum se făceau odinioară, fabrica noastră din Idicel și laboratorul din Reghin sunt dotate cu cele mai moderne echipamente. În plus, deținem 1000 mp pentru logistică în inima Transilvaniei, pregătiți oricând pentru a depozita și livra comenzile, rapid și în siguranță.

Rostul nostru este a de a readuce în viața de zi cu zi preparate traditionale, gătite încet. De aceea în prăvălia noastră online vei gasi produse arizanale alese pe sprânceană din zona Transilvaniei. Orășenii le numesc produse gourmet. Noi le spunem produse cu rost. Rost de gust bun, tradiția de la sat și respectul față de comunitate.

Razvan Idicel este o prăvălie online ce nu are magazin fizic. Dacă poftiți, puteți ridica comanda de la punctul nostru de lucru din str. Gurghiului 65, Reghin, jud Mureș. Așteptăm doar un mesaj înainte, la razvan@razvanidicel.ro sau +40771295916.

Sigur! Pentru a programa o vizită, contactați-ne la razvan@razvanidicel.ro sau 0740057998.

În cadrul prăvăliei noastre online comanzi ușor și sigur:

  • Ai găsit ce îți poftește inima? Atunci adaugă produsele în coș. Altfel, poți explora shop-ul, poți citi mai multe informații în paginile de produs sau poți căuta un produs după nume.

  • Vizualizează Coșului de cumpărături pentru a te asigura că totul este bine. Apoi megi la Pasul următor.

  • Finalizează comanda fie prin plasarea comenzii fără crearea unui cont nou, fie prin crearea unui cont sau folosind un cont deja existent.

  • Adaugă datele de contact. Pentru datele de facturare și livrare avem nevoie de nume și prenume, e-mail, număr de telefon, adresa, cod poștal și localitate.

  • Totul arată cum dorești? Efectuează plata cu cardul și comanda e plasată.

  • Revenim noi cu informații pe email despre statusul comenzii.

Ai întrebări? Scrie-ne la madalina@pravaliaidicel.ro sau sună la +40771295916.

Livrăm în toată țara. Pentru comenzi în zona UE, trimite un email la madalina@pravaliaidicel.ro sau sună la +40771295916.

Livrarea se efectuează în toată țara prin curierat rapid la prețul de 16.99 lei inclusiv TVA.

Poți face o surpriză strașnică celor oferindu-le produsele Răzvan Idicel cadou. E simplu, alegi ori o cutie pregătită de noi ori sa îți alegi tu conținutul cutiei. În câmpul de comentariu ne poți lăsa un mesaj cu instrucțiuni sau urarea pe care dorești să o adăugăm în colet. Apoi plasează comanda ca orice altă comandă. Nu vom include factura în colet.

Comenzile plasate înainte de ora 15, de obicei ajung în următoarea zi lucrătoare. Comenzile nu ar trebui să întârzie mai mult de 3 zile lucrătoare, de la plasarea lor.

Îți recomandăm să folosești o adresă de livrare la care poți fi găsit/ă în următoarele zile lucrătoare, între orele 10-18, deoarece în acest interval va livra curierul comanda. De obicei nu livrăm comenzi în weekend.

Dacă îți creezi cont la noi, ai următoarele beneficii:

  • Plasezi comanda rapid, căci nu mai adaugi datele de livrare și facturare

  • Poți vedea istoricul comenzilor

  • Poți adaugă o recenzie la produsele degustate

Cum procedez dacă nu sunt mulțumit/ă de comandă?

Viața e neprevăzătoare câteodată și pot apărea situații neplăcute. Dacă ești nemulțumit/ă de comanda primită, te rugăm să ne contactezi în maxim 14 de zile de la data în care ai primit-o, la madalina@pravaliaidicel.ro. Ne dorim să rezolvăm situația apărută și, dacă e cazul, să ne revanșăm.

Scrie-ne, suntem prietenoși. Îți garantez o experiență omenească, autentică și o comunicare sinceră pe tot parcursul colaborării. Ne poti contacta la +40 771 295 916 sau madalina@pravaliaidicel.ro.