Sari la conținut
Viata la Idicel #1 Răzvan Idicel

Viata la Idicel #1

La Idicel Pădure, iarna încă nu se dă plecată, lumea de aici zice ca așa e cu ”babele”, ba e soare, ba ninge, cert e că încă este frig, iar eu ma trezesc noaptea să pun lemne pe foc. 

 

Mutatul la țară brusc, vine la pachet cu o serie de dificultăți iar cea mai mare este asta cu focul și căldura, am preferat o sobă de teracotă care să ne încălzească camera și să mențină căldura, dar pe lângă partea romantică și liniștitoare de a sta la lumina și căldura sobei, vine și trezitul de două ori pe noapte (la două și la cinci) pentru a nu se stinge. De asta nu prea îmi plac mie ”babele”  și aștept căldura. 

 

Îmi doresc de mult timp să vă scriu, să găsesc o modalitate directă de comunicare cu voi și să vă împărtășesc din viața la țară și cum este să conduci o afacere de la țară, de aceea încep acest newsletter.

 

După primul an petrecut aici pot să vă spun că ne place noua viața, suntem mai bucuroși și mai împliniți cu noul nostru trai, ușor nu este, mai ales pentru soția mea care a trăit o viața la București, dar suntem conștienți că trăind și respirând aerul de aici, o să mai adăugăm ani de viață. Acum că ne-am luat și o casă aici, o sa avem mult de lucru să o ”punem la rând”. Eu sunt om mai puțin gospodar când vine vorba de lucrurile ce țin de casă, dar cu siguranță de grădină și pomi o să am timp.

 

Anul ce a trecut, pentru noi a fost unul bun și am prins curaj, tocmai de aceea anul acesta ne dorim să ne extindem capacitatea de productie, adică să trecem de la cinci ceaune la dousprezece, să ne întărim legăturile cu fermierii, să ducem ciocolata la un alt nivel și nu în ultimul rând să fim furnizori mai buni pentru clienți. Iar pentru toate acestea pe lângă simpaticul nostru magazin online, avem nevoie și de susținere, atât a micilor magazine alimentare și de specialitate cât și a celor care ne pot reprezenta la nivel național. Cu mare bucurie vă spun că toată lumea a primit cu entuziasm noile produse și au fost deschiși extinderii colaborării, iar pentru noi este absolut grozav să vedem că deși nu suntem mari, produsele noastre poate ajunge în foarte multe locuri fiind mai aproape de voi. 

 

Luni este opt martie, iar de la ora două mergem cu doamnele de la fabrică să luam prânzul  la păstrăvăria de la Deda Bistra, unde este cel mai bun păstrăv din zonă. Avem nouă femei în echipă și doi bărbați, adică eu și Mihai. Chiar dacă eu sunt mai introvertit, Mihai are glumele la el și să fie distractiv, dar o să fie și un bun moment să le mulțumesc pentru munca bună pe care o fac zi de zi.  

 

O săptămână frumoasă vă doresc,

Răzvan

Articole mai vechi
Articole mai noi

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Coș

Coșul dvs. este momentan gol.

Continua cumparaturile