Sari la conținut
Secretul la copt de vinete - Tradiție și pasiune pentru gustul perfect

Secretul la copt de vinete - Tradiție și pasiune pentru gustul perfect

La Idicel, sezonul de copt vinete pe grătar reprezintă un moment extrem de important. Este perioada în care ne mobilizăm pentru a obține cele mai delicioase vinete, care vor sta la baza rețetelor noastre pentru zacuscă și salată de vinete. După nouă ani de experiență, am ajuns la o adevărată artă în pregătirea vinetelor la jar pe grătarul cu lemne.

Miercuri dimineața, la prima oră, am dat startul noului sezon. Întreaga echipă s-a adunat pregătită de acțiune. Chiar și o ploaie torențială de 10 minute nu ne-a oprit - ne-a răcorit doar puțin. La 6:30, focul era aprins, iar primele vinete au început să sfârâie pe grătar.

Fiecare membru al echipei știe exact ce are făcut. Până la 9:30, am reușit să coacem 730 kg de vinete. A fost nevoie să aducem rapid un palet suplimentar pentru a putea frige peste 970 kg în prima zi. După ce le-am curățat și scurs, am rămas cu 600 kg de vinete fragede și aromate. 

Iată cum obținem noi vinete perfecte, în cei 9 ani de experiență:

- Folosim un grătar cu grill, nu plită, astfel încât fumul pătrunde ideal în vinetele noastre.

- Lemnul de fag uscat asigură putere calorică maximă.

- Vinetele stau la scurs 2-3 ore după curățare, este esențial pentru deliciu.

- Le păstrăm congelate în pungi de 3 kg, pentru porționare ușoară.

Vinetele sunt indispensabile pentru rețetele noastre speciale de zacuscă și salată de vinete. De calitatea lor depinde succesul produselor noastre. De aceea, mobilizarea echipei în sezonul de coacere este vitală.

Suntem mândri de felul în care am demarat anul acesta. Întreaga companie este mobilizată, obținând rezultate remarcabile: 1,8 tone de vinete coapte în doar 3 zile, un record absolut. Tradiția și pasiunea noastră pentru cele mai aromate vinete la jar vor continua să ne definească.

Dacă vrei să testezi și tu gustul autentic al vinetelor noastre coapte pe grătar cu lemne, intră aici și bucura-te de oferta de 6 borcane la preț special. Profită de ofertele speciale pentru sezonul de vinete și comandă online zacusca sau salata de vinete Idicel!

Articole mai vechi
Articole mai noi

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Coș

Coșul dvs. este momentan gol.

Continua cumparaturile