Sari la conținut
Ai văzut pagina noastră dedicată cadourilor românești? www.razvanidicel.ro Răzvan Idicel

Ai văzut pagina noastră dedicată cadourilor românești?

Acum opt ani am pornit ceva frumos la Idicel Pădure. E viața mea. Care s-a schimbat în momentul în care am pășit aici.

Dacă nu ne cunoaștem deja, sunt Răzvan și imi place sa fac lucruri bune. Dar nu oricum, ci cu mâinile mele. Așa am început să fac dulceață, am ridicat o făbricuță în Idicel, m-am apucat de zacuscă și la fel de ciocolată.

Misiunea mea, rostul meu cum îmi place să îi spun, este să creez o experiență de gust și cadouri bine primite, cu impact emoțional. De aceea in prăvălia noastră virtuală și în cutiile noastre cadou vei găsi produse artizanale alese pe sprânceană din zona Transilvaniei. Orășenii le numesc produse gourmet. Noi le spunem produse cu rost. Rost de gust bun, tradiția de la sat și respectul față de comunitate.

Astăzi, doamnele gospodine din sat, în frunte cu tanti Veronica, prepară în fiecare zi la ceaun pe foc de lemn produsele noastre, după rețete tradiționale. Fructele și legumele ce le folosim sunt de multe ori locale, alese de la furnizori din zonă. De aceea produsele Răzvan aduc aminte de bunici și viața la țară.

 

Sperăm ca această schimbare să ne aducă noroc. 

Ce se schimbă?

De acum ne găsești pe social media la @razvanidicel. @pravaliaidicel nu va mai fi în curând, urmărește-ne pe noile pagini dacă vrei să rămâi la curent cu ce facem.

Instagram @razvanidicel

Facebook @razvanidicel

Va urma să fie mutat la noul domeniu și shop-ul online, din octombrie. Până atunci, găsești produsele tale favorite Răzvan la www.pravaliaidicel.ro, ca și până acum.

Schimbările sunt dificile, dar te ținem la curent cu tot ce facem!

 

Ai văzut deja pagina noastră dedicată cadourilor românești?

Pentru că la Idicel Pădure avem mai multă vreme decât la oraș, am pregătit noi 3 variante de cutii cadou, pline cu cele mai gustoase și oacheșe produse artizanale preparate în România.

www.razvanidicel.ro/gifting

Articole mai vechi
Articole mai noi

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Coș

Coșul dvs. este momentan gol.

Continua cumparaturile