Sari la conținut
Este luna iubirii la Prăvălia Idicel! Răzvan Idicel

Este luna iubirii la Prăvălia Idicel!

Noi, cei de la Prăvălia Idicel, ne-am decis să promovăm ROSTUL și GRIJA în luna iubirii.

 

 Se face un an de când am intrat izolare și au venit vremuri neașteptate peste noi. N-a fost ușor, însă am perseverat și am profitat de timp să ne gândim la ce e important.

 

Viața la Idicel-Pădure e tare faină, natura și oamenii ne inspiră în fiecare zi și ne fac să păstrăm în suflet grija pentru tradiție și pentru cei dragi. Credem cu tărie că omul sfințește locul.

 

Inspirat din viața mea la Idicel și drumul meu ca artizan și iubitor de gourmet, am venit cu produse noi în gama Răzvan: două sortimente noi de ciocolată, o ciocolată neagră cu cireșe și vișinată și o ciocolată cu lapte și alune de pădure prăjite chiar de noi;

și o cremă de alune de pădure, cu 45 % alune de pădure, zahăr și cacao, și atât, făcută de noi de la zero, în laboratorul de ciocolată.

Ca să fiu sigur că iese așa cum îmi doresc, am investit într-un prăjitor de alune de pădure și am testat mult prăjirea și prepararea cremei, încât să mă asigur că prima cremă de alune de pădure artizanală românească este cea mai bună.

 

Așa că, de luna iubirii vă provoc să împărtășiți grija cu ceilalți. Fie ca vine sub formă unei ciocolate bean-to-bar, a unui mesaj sau orice gest care sa facă viața mai dulce și mai inspirată.

 

Începem noi. Folosește codul CREMADEALUNERO la checkout pe www.pravaliaidicel.ro și ai 10% reducere la noua cremă de alune de pădure Răzvan. Ciocolata am pus-o noi deja la reducere. 

 

Răzvan

Articole mai vechi
Articole mai noi

Lasa un comentariu

Vă rugăm să rețineți că comentariile trebuie aprobate înainte de a fi publicate

Coș

Coșul dvs. este momentan gol.

Continua cumparaturile