Povestea lui Răzvan
Cum a pornit ROSTUL la Idicel

Rostul lui Răzvan la Idicel

 

Sunt Răzvan și îmi place să fac lucruri bune. Dar nu oricum, ci cu mâinile mele.

Așa am început să fac dulceață, așa am ridicat o făbricuță în Idicel, așa m-am apucat de zacuscă și la fel de ciocolată.

Să tot fie 8 ani de când mi-am pus bazele fabricii, cu truda și suportul comunității.

Astăzi, doamnele gospodine din sat, în frunte cu tanti Veronica, prepară în fiecare zi la ceaun pe foc de lemn produsele noastre după rețete tradiționale. Fructele si legumele ce le folosim sunt de multe ori locale, alese de la furnizori din zonă. De aceea produsele noastre aduc aminte de bunici și viața la țară.

Brandul meu, Răzvan Idicel, de la satul Idicel-Pădure, unde m-am îndrăgostit de tabloul din natură și de sătenii care-i dau culoare.


Misiunea mea, rostul meu cum îmi place să îi spun, este să creez o experiență de gust și cadouri bine primite, cu impact emoțional. De aceea în cutiile noastre cadou vei găși produse artizanale alese pe sprânceană din zona Transilvaniei. Orășenii le numesc produse gourmet. Noi le spunem produse cu rost. Rost de gust bun, tradiția de la sat și respectul față de comunitate.

Deși rețetele noastre sunt tradiționale, cum se făceau odinioară, fabrica noastră din Idicel este dotată cu cele mai moderne echipamente.

În plus, deținem 1000 mp pentru logistică în inima Transilvaniei, pregătiți oricând pentru a depozita și livra comenzile, rapid și în siguranță.

Îți garantez o experiență omenească, autentică și o comunicare sinceră pe tot parcursul colaborării. Specialistul nostru, Mădălina, este alături de tine pe tot parcursul procesului și are grijă că toate să meargă strună, că voi să primiți cutiile cadou pline de bunătăți așa cum vă doriți.

Brandul Răzvan Idicel este născut ca testimonial la ce putem realiza atunci când lucrăm împreună cu natura și unii cu alții. Ne mândrim că avem că parteneri producători locali, ce pun suflet în fiecare preparat artizanal creat și produs cu drag în România. Indiferent că alegi cutiile pregătite de noi sau îți alegi tu ce produse alcătuiesc cutiile, vei avea parte de produse de calitate, gustoase și naturale, livrate unde ai nevoie.


VEZI PRODUSELE RĂZVAN

Ce înseamnă gourmet?
Sunt produsele Răzvan Gourmet?