Investim în copiii de la Idicel Pădure
Răzvan Idicel ajută să construiască sala de sport din Idicel Pădure

Salut ,

Vin cu vești de la Idicel, unde planurile pentru noua bucătărie ne ocupă acum mult timp. Ne străduim să iasă ceva frumos, un loc unde să avem mai multe ceaune și unde putem să primim musafiri. Îmi doresc să-i găzduim pe cei care vin să vadă cum preparăm noi la ceaun zacusca și dulceața, în stil tradițional. Să fie o oportunitate frumoasă pentru cei ce vor să se retraga în liniștea de la sat, să o fie o experiență altfel.

După cum știți, comunitatea este tare importantă pentru noi. Totul a pornit și se întâmplă la Idicel, cu oamenii locului. Săptămâna trecută uitându-mă pe planuri am vrut tare mult să includ și un spațiu pentru copiii din Idicel, unde să aibă loc cei mici să își facă temele, iar cei mai mari să învețe un meșteșug de viitor. Școala din Idicel e chiar vis-a-vis de noua fabrică și cred eu că este un semn bun.

Parte din rostul nostru este să lăsăm generației viitoare ceea ce avem mai bun și ce știm mai bine. Lor le lăsăm moștenire ce construim azi. 

Planul nostru anul acesta este ca din comenzile de la companii să donăm către construcția sălii de sport și poate să cumpărăm câteva computere. Sperăm șă reușim să facem acest lucru. împreună cu clienții noștri.

Vă las cu o poză de când am fost în vizită, copiii au fost tare zâmbăreți, bucuroși să stea de vorbă, iar eu mă bucur că i-am cunoscut mai bine.

Răzvan

Povestea lui Răzvan
Cum a pornit ROSTUL la Idicel