Ce înseamnă gourmet?
Sunt produsele Răzvan Gourmet?

Ce înseamnă gourmet?

Sunt produsele Răzvan gourmet?

Gourmet face referire la calitatea mâncării și la modul de preparare. Cuvântul vine din limba franceză și denumea inițial oamenii fini cunoscători ai mâncărurilor și vinurilor alese. Acum a găti în stil gourmet înseamnă a folosi ingrediente naturale și a scoate la iveală arome extraordinare. 

Poate zacusca sau dulceața să fie gourmet?

Da păi bineînțeles, orice mâncare gătită, chiar și la țară, de bunici, poate fi gourmet. Este gourmet datorită muncii și experienței bucătarilor, fără cusur. Ce specialiști mai buni în zacuscă și dulceață decât gospodinele din sat?

Orășenii le numesc produse gourmet. Noi le spunem produse cu rost. Rost de gust bun, tradiția de la sat și respectul față de comunitate.

Calitatea ingredientelor este cheie

În pregătirea produselor Răzvan folosim ingrediente proaspete, fără conservanți, aditivi, sau altele ce nu-s naturale, doar așa se păstrează gustul autentic de la țară.

Meșteșugul gospodinelor din sat 

De când am ajuns în Idicel, am ținut mult la meșteșugul gospodinelor din sat în a prepara mâncare la ceaun, pe foc de lemne. După nouă ani, este o întreagă poveste despre sustenabilitatea care a luat naștere în comunitate și care se dezvoltă vizibil pentru toata lumea implicată. Deși suntem o companie mică dintr-o zonă rurală din Transilvania, am reușit să inovăm constant și să câștigăm loialitate din partea consumatorilor.

În ultimi ani ne-am îmbogățit portofoliul de produse manufacturate de noi, iar pe lângă dulceață, am adaugat mai multe sortimente de zacuscă, precum și crema de alune cu 45% alune de pădure și ciocolată pentru care facem tot procesul local. 

Așa am ajuns sa construim cutia cadou cu produse românești gourmet. Totul este bazat pe ceea ce facem noi la Idicel, dar și pe colaboratori locali care susțin aceeași poveste de sustenabilitate, angajând oameni din comunitățile lor și având grijă ca produsele lor să exceleze în calitate.

La Idicel Pădure nu încetăm să creăm gusturi, preparate și arome noi. Ne bucurăm mult că ne sunteți alături și ne susțineți la fiecare pas.

Răzvan


vezi colecția de cutii cadou

 

Ghid de cadouri ce merg la suflet
Fie vorba de angajați, parteneri sau clienți, impresionează